Nyheter

Årsmöte 2024

  • 20 okt 2024

Snart är det dags för LJS årsmöte. Mötet kommer att vara söndagen den 24/11 kl. 1800-1930 i LSS klubbstuga (Linköpings segelsällskap, småbåtshamnen). Kallelse kommer även per mejl.

Det är viktigt att vi alla känner att vi vill ta ett ansvar för klubben, samt även kanske påverka inriktning, aktiviteter etc.  För att driva en förening som LJS krävs det att medlemmarna engagerar sig i både verksamhet och styrelse. En särskild uppmaning riktas till er med barn och ungdomar som är aktiva i föreningen. 

Till alla medlemmar, försök att deltaga och prioritera årsmötet! Vi behöver diskutera hur klubben långsiktigt skall drivas framöver.

Som medlem kan du även inkomma med motioner om det är något särskilt du vill föreslå. 

LJS söker nu medlemmar som är villiga att ta rollerna kassör och 1-2 styrelseledamöter. Överlämning och introduktion till främst kassörsrollen kommer ordnas. 

Styrelsearbetet är för övrigt ett utmärkt sätt att lära känna varandra, samt få förståelse för det arbete som ligger bakom att driva en jolleklubb. Att ha en fungerande styrelse är också en förutsättning för att driva en förening.

Kontakta ordförande Patrik Bergenwald (patrik.bergenwald@gmail.com) eller valberedningens ordförande Pär Hammarström (par.g.hammarstrom@gmail.com, 072 202 62 77) för mer information och anmälan av intresse.

Styrelsen